doelgericht en effectief

Skin treatments

“Professioneel, fijne behandeling, eerlijk advies, heerlijke producten en heel erg gezellig!”

Reactie cliënt

Heb jij een actief leven? Door stress, zonlicht, fijnstof en andere omgevingsinvloeden kan je huid o.a. droge plekjes, roodheden, lijntjes, en onzuiverheden vertonen. Een gezonde levensstijl en de juiste verzorgingsroutine draagt bij aan een mooie stevige en stralende huid. 

Tijdens jouw speciaal op maat gemaakte behandeling werk ik met het hoogwaardige, medisch-dermatologische merk BIODROGA. Uiteraard geheel “troepvrij” en niet op dieren getest.  Hiermee kunnen we je huidconditie verbeteren, verjongen en in optimale conditie houden. 

Mijn werkwijze: zorgvuldig, rustig en doelgericht met veel persoonlijke aandacht en comfort. Daarnaast krijg je altijd een deskundig verzorgingsadvies. Samen kunnen we prachtige resultaten behalen!

KIES VOOR EEN HUIDBEHANDELING OP MAAT DIE BIJ JE PAST!

Treatments

De perfecte behandeling om te kiezen als je je huidconditie wilt verbeteren of in de juiste conditie wilt houden! We starten altijd met een huidanalyse. Je huid heeft immers niet altijd hetzelfde nodig. Dit kan afhangen van je persoonlijke wensen, leefstijl, maar ook het jaargetijde speelt een belangrijke rol. De producten die gebruikt worden bevatten zeer geconcentreerde en hoogwaardige  actieve werkstoffen die je huid een enorme boost geven! Je gezicht voelt heerlijk zacht, egaal en comfortabel aan. Je verlaat de salon met een heerlijke glow op je gezicht!

Ben je klaar om je huid maximaal te laten stralen en “all the way” te gaan? Dan is dit jouw behandeling! We overleggen samen waar we aan gaan werken. Door fruitzuren met microneedling te combineren krijg je het ultieme resultaat! Na afloop is je huid fijner van structuur, strakker, gladder, stevig en egaler. Huidproducten worden tot 3 maand na deze behandeling aantoonbaar beter opgenomen. Deze behandeling kan alleen gegeven worden met de ”R” in de maand en in combinatie met de geadviseerde Biodroga MD producten voor je verzorgingsroutine thuis.

Een gezichtsbehandeling voor tieners is vaak geen overbodige luxe. Dit omdat de huid bij jongens en meiden in de pubertijd vaak onrustig wordt onder invloed van hormonen. Samen kijken we wat nodig is en kiezen we de juiste producten uit. Ook krijg je tips en tricks mee voor thuis. Na afloop heb je een schone, ontspannen en meer rustige huid.

Deze behandeling is zoals de naam al doet vermoeden voor de mannen huid. Omdat de gezichtshuid van mannen grover van structuur is heeft deze een andere benadering nodig dan bij vrouwen. Ook kan de huid droog en geïrriteerd zijn door bijvoorbeeld je dagelijkse scheerroutine. We beginnen met een huidanalyse waarna de behandeling op maat volgt. Je gezicht zal na afloop ontspannen, fris, en comfortabel aanvoelen. Je kunt er weer een poos tegenaan!

Microneedling

Microneedling is een uiterst effectieve behandeling op het gebied van huidverbetering. Het is een zeer goed alternatief voor botox, fillers en andere invasieve behandelingen. De fijne naalden dringen in het huidoppervlak en ontwikkelen in een fractie van een seconde kleine openingen, micro-kanalen. Ze imiteren een micro-defect in de diepere huidlaag. Het lichaam zorgt hierdoor voor directe verhoging van collageen, elastine en hyaluronzuur om de huidstructuur te herstellen en om de huidregeneratie processen te versnellen. Tegelijkertijd zorgen de micro-kanalen ervoor dat werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Dit effect houdt enkele weken aan. Direct na de eerste behandeling ziet je huid er frisser, jonger en steviger uit met nauwelijks downtime.

Fruitzuurpeeling

Met een op maat gemaakte selectie van verschillende zuurconcentraties en zuurtypes kun je op een veilige manier overtollige dode huidcellen verwijderen. Daarmee is de weg vrij gemaakt om nieuwe jonge cellen te ontwikkelen. Onzuiverheden, oneffenheden en droogtelijntjes worden door het chemische proces in de huid opgelost. Je huid krijgt een heerlijke boost, voelt heerlijk zacht aan en ziet er egaal uit na de behandeling. Je huid heeft tevens een prachtige glow!

Zowel bij fruitzuurbehandelingen als microneedling is het belangrijk een sunblock te gebruiken voor, tijdens en na de behandelingen! Wanneer je de behandeling met regelmaat ondergaat en een kuur volgt, kan je een aanzienlijke verbetering van de huid bereiken. Een kuur bestaat uit minimaal 5 behandelingen. in combinatie met op maat geadviseerde producten voor thuisgebruik werken we samen aan een maximaal resultaat!