Ieder gezicht is uniek en vereist maatwerk

Over
  Ria Tonnis

“Ik heb 25 jaar geleden van mijn passie mijn werk kunnen maken. En daar geniet ik nog iedere dag van!”

Ria Tonnis

Even voorstellen;

Hi! Dit ben ik, Ria. Trotse eigenaar van Allure Cosmetics en meer dan 25 jaar vakkennis als gediplomeerd huidspecialist. In 1998 heb ik mijn eigen salon geopend. Vervolgens heb ik me in 2015  gespecialiseerd in permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen en eyeliners. Mijn werkwijze is persoonlijk, professioneel en ik lever zorgvuldig maatwerk. Ik luister goed naar je wensen en samen kijken we naar de mogelijkheden. Ik geef altijd een eerlijk en deskundig advies. 

Mijn passie: jouw zelfvertrouwen boosten! Mijn handtekening: een natuurlijk stralend eindresultaat!

Al overtuigd? Maak hier je afspraak

SAMEN WERKEN AAN EEN MOOIE UITSTRALING

Werken aan je huid, en ook PMU, is samenwerken. Ik voer de behandeling met grote zorgvuldigheid uit. Vervolgens is de nazorg en het gebruik van de geadviseerde producten voor thuis even belangrijk voor een optimaal resultaat. Als een team zorgen we ervoor dat jij kunt stralen! 

Mijn specialiteiten:

Wenkbrauwen

Altijd perfect verzorgd

Zijn je wenkbrauwen dun of onregelmatig en heb je moeite om ze iedere dag bij te tekenen? Misschien mag je geen make-up dragen vanwege je werkzaamheden, of ben je allergisch voor gewone make-up? In deze gevallen is Permanente Make Up de perfecte oplossing! Door de wenkbrauwen te pigmenteren wordt het model en de kleur gecorrigeerd en geperfectioneerd. Mijn “handtekening” is het creëren van natuurlijke wenkbrauwen die passen bij jou gezicht en uitstraling. Met PMU zijn je wenkbrauwen in alle omstandigheden en 24/7 perfect in model!

Eyeliner

Altijd perfect verzorgd

Wil jij je ogen meer laten spreken, ben je brildragend, allergisch voor make-up of blijft de make-up niet goed zitten gedurende de dag? Dan kun je ook kiezen voor een  eyeliner. Er kan een dun lijntje tussen de wimpers (infralash) gepigmenteerd worden, of een eyeliner met of zonder “wing”. Wat je ook kiest, je ogen zijn permanent geaccentueerd en stralen ieder moment van dag.​

GGD goedgekeurd

Om consumenten te beschermen tegen salons die het niet zo nauw nemen met de regelgeving en hygiëne, is het sinds 1 juni 2007 wettelijk verplicht dat PMU uitsluitend mag worden aangebracht door salons die in het bezit zijn van een GGD-vergunning. Allure Cosmetics is goedgekeurd door de GGD, wat inhoudt dat ik voldoe aan de hoogste hygiëne standaarden, veiligheid, nazorg en voorlichting. Alle behandelingen worden volgens deze standaard uitgevoerd. Zo weet je dat je in goede handen bent. 

 

 Ria Tonnis